Header image  
Dr. Bodor Zsuzsa
Dr. Balatoni Krisztián
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Önéletrajzok

Dr. Bodor Zsuzsa:

2004-ben diplomáztam Budapesten, a Semmelweis Egyetemen, ahol utolsó éveimben  és szakdolgozatomban családterápiás kutatással foglalkoztam.

Pályámat az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben kezdtem, majd annak végnapjaiban, 2006 decemberében a Szent János Kórház Pszichiátriai Osztályán helyezkedtem el, ahol 2010-ig dolgoztam.

 Családterápiával egyetemi éveimben kezdtem foglalkozni, majd pszichiáter gyakornoki éveim alatt először autogén tréninget, majd  integratív hipnoterápiát tanultam.

2009-2011 végeztem a Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesület pszichoterapeuta képzését.

2011 óta pszichodráma asszisztens vagyok.

 2009-ben pszichiátria, 2014-ben pszichoterápia szakvizsgát tettem.

 

Dr Balatoni Krisztián

2001-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.
Rezidens éveimet az esztergomi Vaszary Kolos kórház pszichiátriai osztályán kezdtem. 2005-2016 ig dolgoztam a Szent János kórház pszichiátriai osztályán, 2011-től a Pszichoterápiás részleg vezetőjeként.

Pszichiátriai szakvizsgámat 2008-ban tettem le.
Pszichoterápiával 2003 óta foglalkozok. Először pszichodráma csoportvezetői, majd integratív hipnoterápiás képzést végeztem..
Egyéni terápiákat 2004 óta, pszichodráma önismereti csoportokat 2006 óta vezetek.
2008-tól a betegek részére is tartottam terápiás csoportot pszichiátriai osztályon.


A hozzánk fordulóval közösen személyre szabottan tervezzük meg a legmegfelelőbb terápiás formát. Gyógyszeres, egyéni, vagy csoportos terápiát.

 

 

 

 
 

 

"Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi: önmagának megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. Rómában vagy az Északi Sarkon járni nem olyan érdekes, mint megtudni valami valóságosat jellemünkről, tehát hajlamaink igazi természetéről, a világhoz, a jóhoz és rosszhoz, az emberekhez, a szenvedélyekhez való viszonyunkról. Mikor értelmem eléggé megérett erre, már csak ezt az élményt kerestem az életben." (Márai Sándor)